www..123website-online.nl

Menu  

Functies website module

 

 • Beheer middels eigen CMS
  Het beschikken over een eigen CMS (Content Management System) is ideaal. Door middel van het CMS bepaalt u zelf de inhoud van uw website en pagina’s. U kunt niet alleen zelf tekst en foto’s aanmaken, aanpassen, wijzigen en verwijderen maar ook bepalen wat waar op de website geplaatst moet worden.

 • Onbeperkt aantal pagina’s aanmaken
  Een website van 123websites-onlines kan uit een onbeperkt aantal pagina’s bestaan. U hebt geen beperkingen: toon alles dat u wilt tonen en kies zelf hoe u uw pagina’s wenst in te delen.

 • Onbeperkt aantal categorieën aanmaken
  Door gebruik te maken van categorieën maakt u de inhoud van uw website overzichtelijk. Door op een categorie te klikken, krijgen bezoekers alle content te zien die hieraan gerelateerd is. Bij ons kiest u zelf uw categorieën, hoeveel u maar wilt.

 • Toevoegen van Metadata
  Wilt u ervoor zorgen dat uw pagina’s en berichten goed gevonden worden? 123websites-onlines biedt u de mogelijkheid tot het zelf toevoegen van een MetaTitle, Meta Description en Meta Keywords voor een goede indexatie in zoekmachines.

 • Unieke URL voor iedere pagina
  Door gebruik te maken van een unieke URL per pagina, worden uw pagina’s beter vindbaar en weten zoekmachines beter waar deze pagina over gaat. Bij ons kunt u al uw pagina’s voorzien van een eigen, unieke URL key.

 • Eenvoudig teksten en plaatjes toevoegen via WYSIWYG editor
  WYSIWYG staat voor “What You See Is What You Get”, met andere woorden: een editor waarin je gewoon kunt zien wat u doet en hoe dit op uw website eruit komt te zien. Het opmaken van tekst en toevoegen van foto’s werkt zeer eenvoudig. Iedereen die met een computer overweg kan, kan werken met WYSIWYG. Alle elementen hebben we "Adaptive" gemaakt. Dat wil zeggen dat er vanuit het admin zonder problemen elementen aangepast kunnen worden, zonder dat de opmaak van de pagina veranderd.

 • Pagina’s en categorieën zelf verwijderen
  Natuurlijk is het fijn wanneer u zelf pagina’s en categorieën kunt toevoegen, maar wat als u ergens vanaf wilt? Geen probleem: met een site van 123websites-onlines hebt u het volledige beheer, inclusief verwijderen en aanpassen.

 • Logo zelf toevoegen en veranderen via het CMS
  Wilt u eens een andere aanblik van uw website creëren of hebt u een nieuw logo? Geen probleem: bij onze websites kunt u zelf uw logo aanpassen of vervangen binnen het CMS.

 • Header /  banner aanpassen
  Met een duidelijke header / banner vertelt u uw bezoekers direct waar uw website over gaat of communiceert u uw belangrijkste boodschap. Wilt u deze foto's aanpassen? Geen probleem, dit kunt u eenvoudig zelf doen, zo vaak als u maar wilt doormiddel van onze slider module. Ook het plaatsen van meedere foto's in de slider is kinderspel. Dit geld niet alleen voor de homepage maar voor elke pagina waar u dit wenst kunt u een banner/slider plaatsen met meerdere foto's

 • Fotogalerij beheren en aanmaken
  In ons website systeem heeft u de mogelijkheid om meerdere fotogalerijen aan te maken ( tot wel 20 stuks ). Elke fotogalerij kan zijn eigen foto's bevatten. Elke galerij kunt u tonen op elke door u gewenst pagina. Dit werkt doormiddel van "Widgets" welke u via "Drag & Drop" kunt slepen.

 • Meerdere talen in uw website?
  Ons website systeem is zo gemaakt dat u ook makkelijk via het admin neerdere talen kunt toevoegen. Zo kunt u voor elke pagina een andere taal invoeren. Deze komt dan tevooschijn als men bijvoorbeeld op de Engels vlag klikt.

 • Dropdownmenu
  Een dropdownmenu is een overzichtelijke manier om meerdere onderwerpen te bundelen en submenu’s te creëren. Bij 123websites-onlines kunt u zelf uw dropdownmenu’s aanmaken en naar eigen inzicht vullen en indelen. Het vrplaatsen van de menu's gaat doormiddel van "Drag & Drop"

 • Snelheid van de pagina's
  Ons systeem is gebouwd om de bezoeker super snel door de site kunnen laten "surfen" zonder last te hebben van het lange wachten op pagina's die laden. Maar ook u als beheerder ervaart dit dagelijks met het aanpassen van teksten en plaatjes in het CMS van de website. Daarnaast worden site die snel laden hoger in Google gerankt en bter door Google beoordeeld.

 • Wilt u de template van uw site aanpassen?
  Via het CMS kan de website beheerder eenvoudig kiezen om zijn website een ander uiterlijk te geven. Dit kan door het selecteren van een andere template. Hiermee worden de kleuren en elementen van de site aangepast. Deze functie is gratis en standaard zitten er 10 verschillende gratis templates in het systeem. Wilt u een andere template dan kan dat ook. Wij hebben een groot aantal unieke templates welke tegen meerprijs in uw CMS geplaatst kunnen worden.

 • Footer tekst en inhoud aanpassen
  U bepaalt zelf welke tekst u wilt weergeven in uw footer. Een quote, vermelding, link, sitemap of disclaimer? Met een website van 123websites-onlines hebt u dit zo geregeld. U kunt uw tekst bovendien doorlopend aanpassen.

 • Social media iconen inclusief links
  Vanaf uw website kunt u natuurlijk uitstekend linken naar uw social media kanalen. U plaatst eenvoudig de social media iconen van uw keuze, inclusief links naar uw accounts. Met ons systeem doet u dit op een even fraaie als eenvoudige manier.

 • Onbeperkt aantal emailformulieren maken via het CMS
  U wilt bezoekers op uw website hebben om een reden. Laat hen u een vraag stellen of contact met u opnemen. U kiest zelf hoe en waar met eenvoudig te integreren emailformulieren.

 • Volledig beheerbare en aanpasbare emailformulieren
  Hoe u uw emailformulieren op uw website in wilt zetten, is geheel aan u. Zorg voor de opmaak, de vormgeving en de plaatsing op de website en laat uw bezoekers contact met u opnemen.

 • Google Analytics integratie
  Wij bieden u de mogelijkheid om uw Google Analytics code te integreren in uw website: zo kunt u zelf bezoeken, trends en conversies bijhouden en hierop inspelen. Het meten van bezoeken is essentieel en bij ons bijzonder eenvoudig.

 • Pagina’s indelen in kolommen
  Hoe wilt u uw pagina’s indelen? Wat u bedenkt, maakt u met een website van 123websites-onlines. Deel uw pagina’s in 1, 2 of 3 kolommen in en toon uw informatie op een manier die u en uw bezoekers prettig vinden.

 • Zelf bepalen wat u in uw kolommen plaatst
  Kolommen zijn handig maar veel websites bieden u niet de vrijheid die u wenst. Bij ons kunt u precies bepalen wat u in welke kolom wilt hebben. Zo houdt u de grip op de inhoud van uw website en kunt u tot in de kleinste details de indeling bepalen.

 • Zelf elementen aanmaken in het CMS
  Vindt u in de standaardoplossingen geen geschikt element of passende widget voor op uw website? Geen probleem: een website van 123websites-online geeft u alle vrijheid om zelf elementen aan te maken in het CMS.

Snel links

Contact