www..123website-online.nl

Menu  

Een website maken, hoe werkt dat?

Goedkoop uw eigen website maken doet u zo met ons gebruiksvriendelijke CMS website pakket via 123website-Online
Met ons Content Management Systeem uw eigen website maken maakt een website maken veel gemakkelijker en u bent daarnaast tevens veel productiever. Als een website maken van cruciaal belang is om aan de groeiende vraag naar uw bedrijf te voldoen en de omzet daarmee te verhogen, dan kan een website maken via CMS u effectief helpen bij het schalen van uw website en de bijbehorende digitale marketing.
Het onderhouden van ons website pakket is absoluut tijds- en kostenbesparend, aangezien er al veel verschillende opties voor u uitgezocht zijn. Bij uw eigen website maken via CMS hoeft u hier alleen nog maar uit te kiezen. Een CMS systeem betekent dat u de beheerder van uw eigen website bent. U heeft dus geen dure programmeurs of designers meer nodig, want u kunt het allemaal zelfstandig doen.

Wat zijn de mogelijk heden bij het maken van een website?

Een website maken via 123website-Online zorgt ervoor dat u uw website uit een onbeperkt aantal pagina’s kan laten bestaan. U heeft geen beperkingen meer: u toont alles dat u wilt tonen en kiest zelf hoe u uw pagina’s wenst in te delen. Er zijn tevens een onbeperkt aantal categorieën.
Door te kiezen uit onze responsieve sjablonen wordt een website maken een perfecte aangelegenheid om al uw persoonlijke wensen af te stemmen op uw eigen huisstijl. Een website maken via CMS garandeert een hoop flexibiliteit: kleuraanpassingen, zelf foto’s of product informatie uploaden, uw logo vervangen door een nieuwe, slide shows aanmaken. Zelf een website maken met een onbeperkt aantal emailformulieren of met diverse taalkeuze is natuurlijk ook mogelijk. Een website maken via ons CMS systeem biedt zeer veel mogelijkheden. En een website maken, aanpassen en beheren is daarom nog nooit zo gemakkelijk geweest als via een CMS website pakket van 123website-Online!

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Een website maken via ons CMS pakket garandeert tevens SEO vriendelijkheid. Een website maken via CMS biedt u de mogelijkheid tot het zelf toevoegen van een MetaTitle, Meta Description en Meta Keywords voor een goede indexatie in zoekmachines. En een website maken via ons CMS systeem maakt tevens Facebook integratie zeer goed mogelijk.
123Website-Online is een initiatief van Jevy Web Development. Wij zijn al jaren actief op het internet en hierdoor hebben we veel ervaring in het bouwen en beheren van websites en webshops. Het is een eigen systeem en is daardoor veel minder gevoelig voor hackers. Bij Jevy Web Development staat een team van programmeurs & designers klaar en zij worden ondersteund door een aantal projectmanagers.
Ook op het gebied van marketing zijn er een aantal specialisten die ervoor zorgen dat uw dienst en of product goed gevonden wordt in de zoekmachines. Een eigen website maken, doe het nu!

Snel links

Contact