www..123website-online.nl

Menu  

De mogelijkheden met uw website zijn eindeloos

Bestelt u uw website bij 123websites-online, dan zult u daarvan veel profijt ondervinden. Een van de belangrijkste pijlers van het systeem dat 123websites-online aanbiedt, is dan ook dat u uw website precies zo kunt vormgeven als u dat zelf wilt. Uitgangspunt zijn uw wensen en de manier waarop u zich wilt presenteren op uw website - en met de brede mogelijkheden van dit systeem kan aan alle uiteenlopende wensen worden voldaan.
Van belang is ook dat het systeem van 123websites-online ingericht is voor zowel de ervaren als de onervaren gebruiker. Het gemak van het opzetten en het beheren van uw website is onovertroffen, en maakt het voor iedereen kinderlijk eenvoudig een professionele website te lanceren.
Vanwege dit grote gemak en de mogelijkheid tot verschillende varianten, is het systeem dat 123websites-online ontwikkelde ideaal voor allerhande websites en doeleinden, zoals blogs of een website voor uw bedrijf of organisatie.


Het grote gemak van het onderhouden van de websites komt vooral voort uit het gegeven dat er al veel verschillende opties voor u uitgezocht zijn, en u hier alleen nog maar uit hoeft te kiezen. Het systeem maakt gebruik van CMS (Content Management System), wat inhoudt dat u de beheerder van uw eigen website bent. U heeft dus geen dure programmeurs of designers meer nodig, u kunt het allemaal zelfstandig.


Het pakket bestaat uit oneindig veel opties, en van alles kunt u naar gelieven gebruik maken. Uit deze verschillende opties kunt u zelf keuzes maken in bijvoorbeeld de lay-out van uw website, het gebruik van emailformulieren of een dropdownmenu, het al dan niet weergeven van links naar social media en het aantal pagina’s of categorieën dat u wilt gebruiken. Die keuzes zijn op elk moment te wijzigen en het pakket is bovendien onbeperkt, zodat u in een later stadium bijvoorbeeld het aantal pagina’s van uw website gemakkelijk kunt uitbreiden, mocht u aanvullende producten of diensten willen aanbieden.Ook de teksten van en de foto’s op uw website zijn eenvoudig aan te maken en te wijzigen of verwijderen, en u bepaalt bovendien zelf wat waar op de website geplaatst moet worden. Elke afzonderlijke pagina kan zodoende opgemaakt en ingedeeld worden zoals u dit zelf wilt. Het systeem is bovendien zo gebouwd dat
een goede indexatie in zoekmachines wordt nagestreefd, opdat u makkelijker gevonden kunt worden door potentiële geïnteresseerden. Zonder concessies te doen aan de uitstraling en professionaliteit van uw website, kunt u alles gemakkelijk zelf onderhouden.


Nieuwsgierig geworden naar dit systeem? Bekijk dan ook de demoversie hier.

Snel links

Contact